In anticipation of the new James Bond 007 movie, Spectre, out later this year, Omega, the official watch of James Bond, has debuted a new James Bond-themed timepiece with the limited edition Omega Seamaster Aqua Terra > 15,007 Gauss. Here we have a www.attrinity.com pleasantly subtle 007 watch based on the wildly popular Omega Aqua Terra > 15,000 that we reviewed here last year. The most distinctive elements of the new limited edition > 15,007 Gauss watch is the special colors as well as the use of the James Bond family coat-of-arms. The fictional character's coat-of-arms can be seen from the below screen shot taken from 007: In Her Majesty's Secret Service. The coat-of-arms is used to tile the blue-colored face of the > 15,007 watch, as well as for the counter-weight of the seconds hand. Also, there is replica omega Seamaster a special automatic rotor design visible through the sapphire crystal caseback on the rear of the watch case. What made the original Omega Seamaster Aqua Terra > 15,000 Gauss watch special, was that it was the first Omega timepiece to contain the brand's Master Co-Axial movement parts. This was before Omega called its new anti-magnetic movements "Master Co-Axial" thus the > 15,000 Gauss name. Inside the watch is the now named Omega Master Co-Axial calibre 8507 automatic movement - named as such for its unique rotor (designed to look like a gun barrel). Otherwise the movement is the same as the caliber 8508 in the other Aqua Terra Master Co-Axial collection timepieces. We do, however, see the return to yellow on the dial, which helped make the original Omega > 15,000 Gauss watch so popular. The steel case of the > 15,007 Gauss watch is 41.5mm wide and comes with a matching steel bracelet. The case has a sapphire crystal over the front and rear of the case, is water resistant to 150 meters, and thanks to the Master Co-Axial component, is extremely resistant to magnetism. Omega will produce the Seamaster Aqua Terra > 15,007 Gauss watch as a limited edition of 15,007 pieces. That is quite a lot for a limited edition but Omega has time, and time again, seen its James Bond-themed watches prove popular. We look forward to seeing what else Omega watches has in store for the world as the year leads up to the release of 007
 
News
APRILE, SALUMI IN CANTINA: Domenica 22 aprile 2012

 26/03/2012 COMUNICATO STAMPA

Aprile, Salumi in Cantina. Il 22 Aprile 2012 da non perdere l’evento dedicato alla triade del gusto: pane, vino ed i salumi di Alcamo e Godrano.
MONREALE, Domenica 22 Aprile 2012: si terrà in Contrada Sirignano di Monreale, presso il Sirignano Wine Resort dell’azienda Marchesi de Gregorio l’evento dedicato ai salumi dei territori di Alcamo e Godrano ed al Pane di Monreale. Inizierà alle 11:00, anche questa volta, sotto la piacevole e sapiente guida di Maurizio Artusi negli interessanti “Laboratori Sensoriali” in collaborazione con i migliori produttori locali e con Carlo Pipitone, Chef di Casa De Gregorio.
Maurizio Artusi - noto enogastronomo e autore del sito CucinArtusi.it – con l’intervento di eccellenti produttori di tipicità gastronomiche, condurrà i partecipanti in un godereccio percorso all’insegna dello stuzzico. Le sessioni di laboratorio si terranno presso il Sirignano Wine Resort e saranno tre: alle 11:00, alle 12:00 ed alle 16:00, ciascuna durerà circa 1 ora. Ogni laboratorio comincerà con la visita della Cantina Storica, quindi, nell’ accogliente sala ristorante avranno luogo le degustazioni guidate: i vini biodi Marchesi de Gregorio, quali il Parco Reale, IGT Sicilia 2009 ed il Gregorio MAXIMO IGT Sicilia 2008 in abbinamento ai salumi di bovino di razza Cinisara, Cinghiale e Suino Nero offerti dalle aziende Barbaccia di Godrano e Lipari di Alcamo, una “cornice gustativa” in cui non manca ovviamente il Pane di Monreale dell’Antico Forno di Nazareno Tusa, l’unico ad attenersi al disciplinare di produzione del Pane di Monreale e recentemente insignito del Premio Panettiere Best in Sicily 2012. Durante il laboratorio del pomeriggio i partecipanti avranno anche l’opportunità di conoscere lo Chef di Sirignano Carlo Pipitone ed assaggiare in sua compagnia una pietanza da lui preparata.
A completamento del percorso – previa prenotazione - alle 13:30 all’interno del Ristorante del Sirignano Wine Resort sarà servito il pranzo con menù dedicato all’evento.
Prezzo a persona del Laboratorio Sensoriale: 7,00€ (visita in cantina inclusa).
Prezzo a persona del pranzo tematico: 28,00€.
Prezzo a persona del pranzo tematico + laboratorio: 30,00€.
PER INFO E PRENOTAZIONI
SIRIGNANO WINE RESORT
Contrada Sirignano – 90046 Monreale (PA)
Tel: +39 091-2515281 Cell. +39 347-9782640 E-mail info@sirignanowineresort.it
www.sirignanowineresort.it
www.marchesidegregorio.it
Ufficio Stampa
Graziella Costanzo +39 338-355 69 74
g.costanzo@sirignanowineresort.it

 
 

 


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